Shop

Seks en gevoel van wraak

Minderlijke psychologen die de afgelopen jaren alle subtiliteiten van menselijke relaties openen, berekenden dat in totaal 237 redenen voor seks. Tweehonderd! Dertig! Zeven! Opwarmen, verbranden calorieën na het diner, verdiende verveling, afleiden van zorgen, maak een aangename partner en ga zo maar door, enzovoort. En wraak neemt deze lijst ver van de laatste.

We staan ​​in het bar-rack – ik en mijn vriendin Zhenya. Nee, meer precies, Xena, Queen of Warriors. Hoge hakken, kleine zwarte jurk, rode lippenstift, hard uitzicht. Ze scant de club, het kiezen van een slachtoffer. Een minuut later – en een ontspannen deel van het mannetje, zijn verdwenen, krijgt onder het kunstdruk van Zhenkiye ogen en valt het slachtoffer van snelle seks. Vriendin in de natuur is helemaal geen jager en niet nymfomaniac. Slechts drie dagen geleden veranderde haar jonge man haar. En nu zou ze, nee, gewoon verplicht om hem dezelfde munt terug te betalen.

Seks zelf, evenals aanverwante emoties, is niet belangrijk.

Slaap met een andere man die hun eigen noemde – de meest voorkomende vrouwelijke wraak. Wij, meisjes van de XXI Century – Operaties van Law-Absen en Godvrezen. Zhenka – Dit is geen Carmen Iedereen en niet Ekaterina Medici. Zal niet dansen, vergiftigt niet. Maar nog steeds wraak brutaal. En dan zal dan geen wroeging ervaren. En het belangrijkste, vanuit juridisch oogpunt zal het schoon blijken te zijn.

Een paar jaar geleden, één goed, een zeer solide bedrijf, de leider in de productie van condooms, voerde een anonieme enquête uit bij haar klanten over het onderwerp van de volwassene. Zoals het bleek, veranderen vrouwen hun vaste partners anderhalf keer vaker dan mannen! En de belangrijkste reden voor de “linker” seks is precies de wraak van zijn vriend of haar man voor ongepast gedrag. Rashing in de armen van de oom van iemand anders, loopt het meisje van de relatie waarin ze werd vernederd. Dit is niet noodzakelijkerwijs verraad voor verraad. Seks kan wraak zijn voor het gebrek aan geld, bijvoorbeeld of zelfs voor de ondraaglijke bak.

Beveiligde dame verdeelt het bed met een tuinman of een chauffeur terwijl haar man effecten verkoopt in een omhelzing met zijn jonge secretaresse. Een fatsoenlijk meisje met het hoger onderwijs wordt gegeven aan de ober van een restaurant terwijl haar geliefden, die zei dat kreeft te luxueus is voor haar, melancholie verhoogt biefstuk. De leraar van de Slavische mythologie toont viagra online de klasklasse, terwijl haar man verdwijnt op de opgravingen ergens onder Suzdal. Stereotypen van het geslacht zelf – opgeleide meisjes die gewend zijn aan hoge tederheid in aparte appartementen of luxe kamers, met een gemak van passie in de toiletten van nachtclubs, op de achterstoelen van de auto, op zolders, in het schot van Shabby Apartments en Zelfs in de badkamers van hun vrienden, terwijl in de rest van de kamers een feestje is.

Het diepe motief is één: je moet je wenselijk voelen. Zeer wenselijk, hartstochtelijk gewenst – zo veel dat er geen macht is om naar het huis te komen. Je vertrekt dan met trots, met een jongen en vraag hem niet eens de naam. In zijn gezicht verwierp je al het mannetje. En daarom zijn trouwe schurft in het bijzonder.

Wat interessant is, verbergen meer dan de helft van de Avengers van hun slachtoffer het feit van wraak. Dat is, hier heb je hem een ​​verpletterende slag op een trots toegebracht, terugbetaald met zijn chauffeur, zijn baas of zelfs met de eerste aangename. En hij blijft zichzelf leven en weet niet hoe je hem ernstig vernederd bent. Dat voorkomt echter niet dat u de wraak van de volleerde.

Hier Irina, mijn goede kennis. In haar liefdesverhalen was eenmaal een volledig bioscoop – Irahrochka Revengent voor zijn dan

cavalerie voor elke verkeerde seks met haar langdurige geliefde. Laged voor een datum? Niet gekocht het beloofde geschenk? Regelde een schandaal van nul? Prima! Krijg, stil – ik heb het opnieuw gemaakt met mijn dame! En hoewel de desarder van Irochek nooit heeft geleerd hoe vaak ze naar de kant ging tijdens hun verbinding, zou ze nog steeds van zichzelf houden met Maty Hari. En herinnert zich nog steeds de al langstaande franjes met een grijns – oh, zeggen ze, wel, en de teef ik!

Wraak, loyaal tot publiciteit, kan een einde zijn aan de relatie. En Noble Avengers zijn hier niet altijd in geïnteresseerd. Soms geeft de lekkage van informatie echter een volledig echt en, vreemd genoeg, een positief resultaat. Onder mijn vriendinnen is er een engelachtige creatie van Allochka. Ze heeft een volledig welvarende relatie met haar civiele echtgenoot. Ongeveer anderhalf jaar geleden divergeerde deze twee na een verschrikkelijk schandaal. Alla, naar zijn moeder gegaan met een roep: “Ik kan deze tiran niet zien!”, Startte meteen een intriges met mijn collega Ivan. En niet alleen begonnen, maar ik deed het, zodat het gerucht over een liefdesverbinding tirana en de despoot bereikte. Ik zal niet beweren dat het de reden was voor de hereniging van onze helden, maar ongeveer een maand later werd een berouwige onderdrukker met zo’n boeket ontdekt over het alla-venster en nam het in romantische Dali – terug naar zijn huis. En zelfs lijkt het, gedraagt ​​zich vrij adequaat, de schandalen passen niet op kleinigheden. Dat wil zeggen, het gezinsleven van Allochka is verbeterd. Maar de roman op het werk bleef. “Dit is mij,” legt Alla uit, – om zelfrespect te verhogen “. Smaak ingevoerd.

This entry was posted in ! Geen categorie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *