Shop

Deep Throat Phonejob-technologie die een man gek maakt

Bedrijf, zuster: als je het leest, kun je de heilige vrouw al van tevoren noemen. Mee eens, niet elke, zelfs de meest liefhebbende vrouw, is in staat tot een dergelijke prestatie. Maar we hebben echter schokken en gedreven? En zelfs in zo’n intieme zaken, zoals mondeling plezier, moet je slim zijn. Daarom verklaar ik met volledige verantwoordelijkheid: dergelijke focussen kunnen alleen op feestdagen worden vermeden!

"De techniek van een diepe keel pijpbeurt is populair geworden na het betreden van de schermen van de film “Deep Hood” met Landa Lovelace in de hoofdrol. En alle vrouwen wilden haar prestaties herhalen! Gewoon geen rekening gehouden met één – de film is nog steeds een beetje fantastisch. En vergelijkbare successen zijn alleen mogelijk na de training. We adviseren eerst de meisjes om naar een staat van psychologisch comfort te komen, alsjeblieft alleen met dergelijke technici alleen de man die wil, nou, haast je niet met de demonstratie van hun vaardigheden. Het belangrijkste ding in seks is nog steeds – wederzijds plezier “.

Maar natuurlijk is de techniek van de blowjob “diepe keel” geen nieuwe uitvinding van de mensheid (hoewel ik nog vermoed dat het werd uitgevonden door mannen!) Daarom hebben de seksologen van de hele wereld onthuld en gedeeld met ons onze binnenste kennis – technici die een man naar een storm orgasme brengen. Om meer te leren, gingen we naar een speciale training “Orale verleiding. Diepe penetratie “in het centrum van Sex Education Secrets.

Hoe natuurlijke reflexen te overwinnen

Romot Reflex – Brandly Normal Body Reactie. Hij komt bijna altijd voor wanneer het meisje probeert een “diepe keel” aan haar man te maken zonder te bereiden en opleiding. Maar je hoeft echter niet bang te zijn. Alle onaangename gevoelens kunnen gemakkelijk en pijnloos zijn (zonder registratie en sms) om te overwinnen. Maar de belangrijkste regel klinkt als volgt: doe je geliefde diepe blowjob alleen als je het wilt. Zonder zijn verlangen is het onmogelijk om fysiek en psychologisch te ontspannen.

Over het algemeen raadt Sex Cuchi aan om niet op een levende man te trainen, maar op een dildo, en beginnen met een klein formaat, zelfs als het ver van het ‘origineel’ is – de grootte van de penis van een geliefde man. Alle vaardigheden kunnen al worden gehonoreerd op je geliefde, maar om het lot te verleiden en onderworpen aan de dreigingen van een man niet staan.

FALUS op de tafel onder de hoek handig voor u en ga weg, begeleiden van uw acties met het geluid “A-A-A”, alsof u ARIA zingt. Na het maximum te hebben bereikt (in het geval van een bromitreflex), maakt u knikken naar uzelf – zodat u een natuurlijke reactie kwijt.

En je kunt ook een aangename met nuttige combineren! Gebruik smeermiddelen die de gevoeligheid verminderen: Menthol, Chocolate of Berry. Ze kunnen dan worden gebruikt voor Amur-spellen met geliefden. Goede vervanging van plantaardige dessert, ja?

We raden aan aandacht te schenken aan smeermiddelen Slecht – Smeermiddel op waterbasis met lichte en tedere consistentie.

Diepe blowjob-techniek “van schouder tot schouder”

Als je denkt dat het ergste achter (en dit klopt), probeer de techniek van “van de schouder tot de kamagra online schouder”: het klinkt een beetje vreemd, maar het is zij die alles begon!

Om “van de schouder naar de schouder” uit te voeren, moet u een penis in zijn plaats nemen bij de stichting en de lippen om te sluiten op het hoofd van het lid en bewegingen van links naar rechts te maken, alsof ze “nee” zeggen. Visueel ziet het eruit als een kin die je probeert je schouders aan te raken. Aldus stimuleert u de belangrijkste erogene zones meestal op de penis – de koepel, de zij- en achterkant van het moeras, en daal dan lager naar de basis van de kofferbak en herhaal de beweging van links naar de zijkant.

Afwisseling van lange en korte fricties

In de wereld van diepe keel wordt de wisselen van fricties een bom die al klaar is om te exploderen! Alles is heel eenvoudig (als de diepe keel helemaal eenvoudig kan worden genoemd): je moet snel fricties in het midden van een lid maken en gaan dan naar de stichting.

Technisch gezien gebeurt dit zo: het meisje neemt een penis in een vuist, en het bovenste deel is volledig opgenomen in de keel. Herhaal meerdere keren en laat vervolgens scherp naar de grond vallen! Het maakt een onuitwisbare indruk op mannen: hij ontmoette eindelijk de meest getalenteerde en sexy vrouw! Dat hij nog steeds nodig heeft? Na enige tijd configureert hij zelf naar je golf en zal hij naar je toe gaan in de klok: drie keer korte fricties en drie keer – lang.

Techniek “spiraal”

Stel je een cirkelvormige spiraal voor en probeer deze bewegingen op de penis te herhalen: ga door de cirkelvormige bewegingen van de bovenkant naar de basis van de penis en de achterkant. Trouwens, deze techniek van een diepe keel pijpbeurt kan tot in de perfectie worden gebracht door geluidsondersteuning toe te voegen: het “M-M-M” -geluid zal bijvoorbeeld trillingen maken die uw man zal voelen. Natuurlijk moet je niet constant “wassen”, en dan zal het hele proces van orale verleiding eruit zien als een hypnose-sessie. We hebben niet zo’n resultaat nodig.

Techniek van Diepe Thorny Pijpen “Hete wang”

“Hete wang” is een soort pauze voor jou in een pauze tussen diepe doornen. Maar voor een man is een dergelijke uitrusting slechts een sprookje! We hebben al gezegd dat het hoofd van het lid de meest gevoelige zone op de penis is. En de zonde heeft geen gebruik! Met de jeugd van de mannen kijken de mannen sexy films, waar de actrices worden terughoudend door een mannelijk lid voor zijn wang – visueel ziet het er erg cool uit. Ten eerste, dus de man voelt de eigenaar van de situatie, maar in feite is alle macht op dit moment in jouw handen. En ten tweede, met de hulp van deze techniek om een ​​diepe blowjob uit te voeren, wordt het hoofd gestimuleerd (mond van de urethra, “wangen” en koepel), rust in een zachte wang.

Gebruik assistenten

Nee, we bieden je niet om iemand uit te nodigen uit levende mensen, maar gebruik accessoires – een goede daad! Vibrerend speelgoed kan perfect combineren met diepe pijpbeurt, ze zullen scherpte van gevoelens voor jullie twee toevoegen. Maak gewoon de meegeleverde gadget op de keel wanneer het mannelijke lid in u zal zijn, of naar de wang, in het geval van de “hete wang” -techniek.

We-Vibe Tango

Deze kleine vibrator heeft een

viagra oorsprong

enorme kracht! U kunt het solo gebruiken, de clitoris stimuleren of gebruiken tijdens orale genegenheid.

Lelo Lyla 2

Een andere “baby” met een enorme kracht, maar niet zo eenvoudig als het lijkt! Dit model kan zelfs in de douche worden gebruikt, als de geografie van uw seksuele vreugde niet beperkt is tot het bed.

Techniek “Vacuüm”

De hoogste klasse is een “drievoudig vacuüm”. Probeer de aanzuiging van een lid te sympatheren: eerst aan zijn hoofd, dan in het midden, en aan het einde – de meest diepe. Eerst wordt u in de war gebracht door de natuurlijke geluiden, die lijkt op de combinatie, maar probeer niet stil te zijn. Mannen verzekeren dat alle geluiden – Comblinking, Swalwowing Saliva en anderen – nog meer. Met deze techniek lijkt je geliefd op dat zijn lid lijkt te verdwijnen in de mond van zijn geliefde meisje. Het is niet alleen erg leuk, maar ziet er ook ongelooflijk mooi uit!

Trouwens, in geheimen zijn er gratis seksuele vaardigheden, psychologie en vrouwelijke gezondheid. Hun liefde is dat deze trainingen echt interessante en nuttige informatie bevatten, bijvoorbeeld bij de training op sexy vaardigheid van meisjes, leer verschillende hit sex-technici. Volledige lijst met gratis trainingen in geheimen hier.

This entry was posted in ! Geen categorie. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *